DELA BOSA - Torte i kolači

Adresa

Sićevačka 12a

Telefon

018/234-357

Dela Bosa - Torte i kolači - Izrada svadbenih, svečanih, dečijih torti, torte za 18 rođendane i sve vrste slavlja kao i sitni i komadni kolači vrhunskog kvaliteta

Ne postoji torta koju za vas Dela Bosa ne može napraviti! I još više od toga - obezbeđena je i besplatna isporuku na vašu kućnu adresu.

DELA BOSA je porodična proizvodnja koja se bavi proizvodnjon torti i kolača. Dugogodišnjom tradicijom, kvalitetom i velikim brojem zadovoljnih korisnika postigl je  da njihovi proizvodi budu prepoznatljivi za šta su dobili i mnogobrojne nagrade kako u zemlji tako i inostranstvu. Dela Bosa se trudi da na jedan nov i kreativni način vaše želje pretočimo u jednu skladnu celinu.

Ovde možete poručiti svadbene torte, dečije i torte za 18 rođendane, slave kao i za sve druge proslave, komadne i sitne kolače kao i ketering.

VENČANJE:
Najsretniji trenutak u životu dvoje ljudi... dan venčanja. Venčana torta je kruna svadbene večeri, te je stoga izabrana s puno pažnje i ljubavi. Svaki detalj mora biti prilagođen celokupnom stilu svadbene ceremonije. Stoga vam predstavljamo ponudu Dela Bose svečanih torti u raznim oblicima od kvadratnih, okruglih, ovalnih, na stalcima spiralnog ili klasičnog oblika. Dekoracija torti zavisi od sastava i vrste torte tj. da li je klasična torta kao što je torta od oraha, badema, lešnika, čokolade ili od laganih biskvitnih smesa punjenih svežim voćem ili parfe kremama na bazi voća. Dela Bosa je tu da vam pomogne idejama i savetima u odabiru vaše venčane torte.

ROĐENDANI:
Proslava rođendana oduvek je bila najsvečaniji trenutak za svako dete. Ono što ga čini posebnim je sigurno i rođendanska torta koja mora biti jedinstvena i neponovljiva. Iz naše radionice odabrali smo nekoliko vaših ideja koje smo mi pretvorili u slatke oblike, a koji nadasve prijatnim izgledom i ukusom prijaju vašem oku. Uvek smo spremni učestvovati u odabiru vaših ideja koje ćemo pretvoriti u slatki čarobni užitak.