BEYOND - Organski gajeni proizvodi

Adresa

Voždova 76b

Telefon

018/514-182

Kompanija Beyond je najveći domaći distributer organski gajenih proizvoda, superhrane i lider u proizvodnji organskih sirovih hladno presovanih ulja, proizvoda od soje, namaza i zdravih slatkiša.

Osmeh Prirode - slogan našeg preduzeća ukazuje na osnovni princip po kome ono funkcioniše: ponuditi zdravu i biološki vrednu hranu koja sadrži iskonske kvalitete prirode u proizvodima prilagođenim savremenom čoveku.
Kako bismo u potpunosti postigli naš cilj, Beyond je razvio svoju delatnost u tri oblasti: prodavnica zdrave hrane, proizvodnja zdrave hrane i uvoz i distribucija vrednih i kvalitetnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane, a posebno organski gajenih žitarica, mahunarki i semenki.

Pored ostalog, Beyond neumorno radi na polju edukacije kako bismo vam približili ideju i objasnili važnost zdravog načina života. O ovome svedoči portal zdrave hrane i zdravog načina života, www.zdravahrana.com, brojna besplatna predavanja, konsultacije, naš besplatni časopis Zdrava hrana, kao i nekoliko knjiga koje su u pripremi. Na portalu možete u okviru rublika naći dosta zanimljivosti iz sveta pravilne ishrane.

U organskom je budućnost

Danas gotovo da i nema potrebe naglašavati vrednost organske hrane. Šta vrede i najzdravije namirnice, ako su višestruko zagađene. Upravo zbog toga je veleprodaja Beyond odlučila da se orijentiše u ovom pravcu i prva počela da sistematski snabdeva srpsko tržište sertifikovanim organskim namirnicama. Tako su zahvaljujući upravo Beyondu ljubitelji zdravije ishrane konačno mogli da po povoljnim cenama, u svojim prodavnicama zdrave hrane nabave gotovo sve žitarice i mahunarke koje se koriste u svakodnevnoj ishrani pa čak i one “egzotičnije”.

Danas, kompanija Beyond gotovo svu pažnju usmerava na praćenje svetskih trendova iz sfere zdravog života i osluškivanje potreba domaćih kupaca te su se iz toga iznedrile nove oblasti superhrane (superfood), presnog načina ishrane (raw food) i uvek aktuelan bezglutenski režim ishrane (gluten free diet).

Uz to, Beyond je prvi na našem tržištu počeo da distribuira komplet Neera dijete, stare havajske formule koja se koristi za pročišćavanje i detoksikaciju organizma i za veoma brzo, bezbedno i efikasno regulisanje težine.

beyond

PROIZVODI:

 • Organske žitarice i mahunarke
 • Organska sirova hladno ceđena ulja od konoplje, lana, suncokreta, susama, bundeve
 • Organsko kokosovo hladno ceđeno ulje
 • Organska proteinska brašna od bundeve, lana, susama, suncokreta, konoplje, kinoe
 • Organska kafa Arabika
 • Organsko Chia seme
 • Spirulina i hlorela
 • Mladi ječam, pšenica, lucerka
 • Organski kakao prah
 • Organsko kakao zrno
 • Organska crna čokolada sa 55% 75% i 100% kakao delova
 • Organski tofu sirevi, paštete i namazi
  i još mnogo ukusnih i zdravih proizvoda koje možete detaljnije pogledati na našim web stranicama.

beyond01

"Vaše zdravlje je i naša briga!"

U prodavnici Beyond ćete od iskusnih prodavaca dobiti dobar savet o zdravom načinu ishrane, prirodnim terapijama, najnovijim trendovima u zdravoj ishrani i pronaći veoma ukusne specijalitete za sportiste, dijetalce, vegetarijance, vegane, za dane posta...

Pozivamo vas da saznate više o Beyondu i njihovoj ponudi ili naručite proizvode putem on-line prodavnice:

www.beyond.rs  - sajt kompanije

www.zdravahrana.com – sajt za edukaciju

www.prodavnicazdravehrane.rs – internet prodavnica

MALOPRODAJA

Niš, Voždova 76b

+381 18 514 182

VELEPRODAJA

Beograd, Narodnog Fronta 16

+381 11 347 6034

PROIZVODNJA

Niš, Voždova 76b

 +381 018 281 011