NiškeVesti - Informativni portal grada Niša

Mediji imaju sve važniju ulogu u životima ljudi, ali nažalost, sve češće, mediji ponešeni željom da privuku veliki broj čitalaca beže u senzacionalizam. Tako smo od ozbiljnih, bilo štampanih ili pisanih dobili “tračarske” medije, gde nam se svakodnevno plasiraju kao uzori kriminalci i starlete. Raznorazni “šouovi” zamenili su nekadašnje edukativne emisije i serije, koje su starije generacije, sada već mogu da kažem imale privilegiju da gledaju.

 

U nameri da se razlikujemo od drugih pre samo godinu dana pokrenuli smo Informativni portal grada Niša - Niške Vesti, svesni da današnji “savremeni” čovek zbog sve bržeg načina života, nije više u mogućnosti da se informiše preko štampe i televizije.

niske vesti vmŽeleli smo da iskoristimo prednost što je internet zavladao našim životima. Internet portali već sada su postali važan deo medijske scene u Srbiji. Ponosni smo na to da je za samo godinu dana Informativni portal Niške Vesti postao vodeći sajt u našem gradu, a po svim analitikama nalazi se i medu prvih 500 u Srbiji.

NiskeVesti.rs u proseku mesečno imaju oko 750.000 jedinstvenih posetilaca, koji ukupno otvore milion strana. Portal smo koncipirali tako da velikim brojem rublika zadovoljimo potrebe za informacijama većeg broja ljudi, različite starosne strukture i obrazovanja.

Mi smo objektivni, tačni i precizni, a pre svega brzi u plasiranju informacija.

Cilj koji smo imali u prvoj godini postojanja, da postanemo prepoznatljivi i da prikupimo što veći broj čitalaca smo ispunili.

U predstojećoj 2016. godini našim pratiocima ponudićemo nešto novo i drugačije. Veoma brzo, osim klasičnog teksta i fotografije, počećemo i sa postavljanjem video sadržaja.

I dalje ćemo pisati o svim temama važnim za građane Niša – BEZ CENZURE.

Niške Vesti i City Oglasi svim čitaocima i poslovnim partnerima čestitaju Novogodišnje i Božićne praznike, sa željom da ga provedete u radosti i miru, sa puno optimizma i veselja.

Nišlije i u novoj 2016. čitaju Niške Vesti...