STUDIO SQUARRE - Butik

Adresa

Obrenovićeva 34

Telefon

018/306-429

Veliki izbor turske i italijanske muške i ženske odeće i obuće po povoljnim cenama.

Tradicija duga 14 godina, a butik je na lokaciji u Obrenovićevoj ulici tek dve godine.

Butik "Studio Square" nudi vam izbor garderobe na visokom nivou i vrhunskog kvaliteta. Elegantna roba koja nosi visoku notu gracioznosti učiniće da se osećate prefinjeno kao nikada do sada. Ne čekajte ni trenutak duže već se uverite sami u to i posetite butik "Studio Square"!

Novina su komadi za dame srednjih godina, nešto poslovnijeg tipa. U radnji najviše ima svečanih modela, ali ne izostaju ni svakodnevne kombinacije. Elegantan i moderan program kakav u Nišu nećete naći na drugom mestu.

"Izdvajamo se po stilu garderobe koju nudimo Nišlijama, u ponudi je elegantan i urbani program koji se trenutno neguje na modnim pistama u svetu. Novina su komadi za dame srednjih godina, nešto poslovnijeg tipa. U radnji najviše ima svečanih modela, ali ne izostaju ni svakodnevne kombinacije. Bogata ponuda svečanih haljina zadovoljiće i najizbirljivije Nišlijke", poručuje Mirković, menadžer ovog elegantnog studija

"Naravno, opremljeni smo i za jači pol, s tim da oni svoj komad mogu pronaći na prvom spratu ovog butika, a u ponudi imamo tursku robu i robu marke Exit, što znači da je kvalitet na visokom nivou".