ALU DIHT - Dihtovanje drvene stolarije

Adresa

Majakovskog 40/19

Telefon

065/27-07-110, 069/27-07-110

WEB

ALUDIHT

Kroz ne zadihtovane prozore i vrata u proseku gubite oko 36% energije koju vaše grejno telo proizvede. To su ogromni gubici koji vam iz godine u godinu povećavaju troškove kućnog budžeta.

 

Naše lajsne su salivene od dur aluminijuma, profilisane u obliku latiničnog slova S i što je najvažnije lajsne su trajne i imate trajnu garanciju. Lajsna efektivno pokriva zazor, luft na prozoru ili vratima do 1,5 centimetra. Lajsna je debljine 0,2 mm pa ne postoji mogućnost da vam "odbije" prozor ili vrata, za razliku od gume koja je određene debljine 5-10 mm i kada je postavite ne možete da zatvorite prozore ili vrata. Lajsna se ukucava pneumatskim pištoljem, pomoću klamerice, po ivici falca, koje ulaze 1cm u drvo.

Ne postoji mogućnost korozije, aluminijum ne korodira, ne postoji mogućnost širenja ili sužavanja, kao što je slučaj sa gumom, usled promene vremenskih uslova, one ne skupljaju prašinu kao sto je slučaj sa sinđerom. Lajsne su metalik sive boje i lepo izgledaju na sve vrste prozora. Lajsnu možete i farbati, ne postoji nikakva smetnja i bojazan da posle farbanja stolarije i lajsne, lajsna izgubi svoju elastičnost i funkciju kao što je slučaj sa gumom. Treba voditi računa da lajsnu mehanički ne oštetite, što je vrlo teško, ali se može desiti prilikom neke mehaničke intervencije.

Dihtovanjem drvenih vrata i prozora dobijate :

  • zaštitu od vetra 95 %,
  • od buke i prasine 80 %,
  • ušteda na energiji za grejanje 35 %,
  • povećanje sobne temperature do 6 stepeni,
  • povećano dejstvo klima uređaja tokom leta;
  • trajna garancija.

Mi dajemo TRAJNU GARANCIJU da će naša lajsna biti duže na Vašem prozoru od samog prozora. Ako posle ugradnje naše lajsne imate neki problem nemojte ništa sami prepravljati, mi dolazimo i rešavamo problem. Ono što nas preporučuje jeste BRZINA I KVALITET.