DIJAMANT BETON - Dijamantsko sečenje, bušenje i razbijanje betona

Telefon

065/9900300

"Dijamant Beton" se nalazi u Nišu. Kompletna uslugu i vrhunski kvalitet svakog obavljenog posla. Kojegod konkretne potrebe da imate, "Dijamant" može da ih realizuje!

Od dijamantskog sečenja i razbijanja svih vrsta armiranih betona, mermera i keramike, betonskih zidova, podova, bušenja rupa u betonu za vrata i prozore i slično, bez sečenja armature, profesionalna ekipa izvođača je spremna da preuzme odgovornost da posao obavi brzo i kvalitetno.

Od početka do kraja, Dijamant Beton je posvećen kvalitetu i Vašem zadovoljstvu.

Specijalizovana firma za dijamantsko sečenje, razbijanje i bušenje betona „Dijamant beton" bavi se specijalnim građevinskim radovima, sečenjem armiranobetoskih zidova, specijalnim mašinama sa dijamantskim sečivima i testerama. Posedujemo višegodišnje iskustvo specijalno obučene radnike za taj posao.

:: DIJAMANTSKO BUŠENJE I RAZBIJANJE

Armirano betonski zid ili ploča se može bušiti bušilicama za vibraciono bušenje običnim burgijama i mašinama za kernovanje dijamantskim bor krunama. Običnim burgijama se buše rupe manjeg prečnika dok se bor krunama buši vrlo precizno, a njima se seče i armatura u betonu. Dijamantskim bor krunama mi bušimo od Fi 8-750mm. Izbušene rupe u zavisnosti od potrebe možemo zaliti dvokomponentnim epoksidnim smolama.

:: SEČENJE ZIDA

Sečenje armiranog betona se vrši hidrauličnim mašinama koje nose disk sa vidijama i dijamantima precnika do 1600mm. Ovi diskovi (testere) seku i armaturu u betonu. Mi posedujemo vise vrsta hidrauličnih mašina snage 15-30kw. U mogućnosti smo da sečemo betonske zidove jednostrano do 73cm, a ukoliko je zid pristupačan i sa druge strane sečemo do 146cm.

:: ELEKTRO-PNEUMATSKE MAŠINE ZA LOMLJENJE BETONA

Za razbijanje, štemovanje betona i obijanje pločica koristimo elektropneumatske mašine različite jačine i snage. Prese (darda) koja usmereno lomi beton bez buke i vibracija koristimo za razna lomljenja betona.

Telefoni za kontakt:
065/99-00-300, 063/425-482, 063/80-62-871

REFERENCE:

- Duvanska industrija Niš
- Merkator Niš
- Forum Shopping Center Niš
- JKP Vodovod Valjevo
- Hotel "Stara planina" Babin zub
- Dom zdravlja Lebane
- SC Čair Niš
- Izvođenje radova za firmu DENEZA Beograd