NOVA SERVIS - Servis za čišćenje

Adresa

Hajduk Veljkova 51/18

Telefon

018/522-656, 065/5522-656

“NOVA” Servis pored pranja tepiha i ostalih podnih obloga, izvodi radove hoblovanja i lakiranja parketa, glačanja oštećenih mermernih podova do visokog sjaja, pranje i peskarenje fasada, vrši iznajmljivanje lakopokretne brzomontažne skele, pere meblirani nameštaj i mebl u automobilima, a takođe vrši i rentiranje kompjuterskog programa za službe koje posluju putem telefonskog naručivanja robe ili usluga.

Dugogodišnje iskustvo, praćenje literature i korišćenje novih tehnologija, uz rad sa profesionalnom opremom garancija je kvaliteta u koji su se u proteklih dvadesetak godina uverili mnogi građani Niša i drugi na teritoriji naše zemlje i u okruženju gde je ova radnje izvodila radove.

Posebna pažnja posvećena je obradi oštećenih podova od mermera, teraca i sl. marerijala od prirodniog kamena, gde se temeljnom obradom starom podu vraća sjaj tako da izgleda kao da nikada nije bio u upotrebi. Ovakva obrada se radi u mokrom postupku i nema prašine kao kod klasične obrade a postojeći pod se dovodi do visokog sjaja u kome se enterijer ili eksterijer preslikavaju kao u ogledalu.

Od 2001.god. radnja je proširila delatnost na pranje i mokro peskarenje fasada sa lakopokretne brzomontažne skele kao i na generalno čišćenje poslovnog prostora.

U 2004.god. krećemo sa još jednim proširenjem delatnosti. Ovog puta to nije srodna delatnost međutim ipak je neophodna za uspešno poslovanje prvenstveno u pogledu planiranja i zakazivanja a to je kompjuterski program za taksi službe PoCid Taxi.

Početkom aprila 2014.god. sa uvođenjem centrifuge za ispiranje i ceđenje tepiha, u proces rada, kvalitet pranja tepiha je dostigao svoj vrhunac. Nakon mašinskog trešenja i pranja tepih ide u centrifugu u kojoj se vrši prvo ispiranje do bistre kapi vode a nakon toga i ceđenje tepiha na 1250 o/min. Tepih se iz centrifuge izvlači sa 5-8 % vlage u zavisnosti od vrste materijala i njegove debljine. Tako isceđen tepih se u automatizovanoj komori najčešće osuši za jednu noć i već sutra je spreman za isporuku bez obzira na vremenske uslove i doba godine.

USLUGE:

- Pranje podova

- Pranje mebliranog nameštaja

- Pranje unutrašnjosti auta

- Pranje zavesa

- Unutrašnje čišćenje objekata

- Spoljašnje čišćenje objekata

- Glačanje podova od drveta

- Glačanje podova od mermera i sl.

- Glačanje podova od granita i sl.

- Iznajmljivanja mašina

- Iznajmljivanja opreme

- Ostali nekategorisni poslovi

- Kompjuterske aktivnosti

O kvalitetu usluga konačan sud uvek daju korisnici, a u sve ovde navedeno možete se uveriti ukoliko nas pozovete i odlučite da nam ukažete poverenje.