TREM - Dom za smeštaj odraslih i starih lica

Adresa

Donji Dušnik

Telefon

063403537

Doživeli ste sa nama uzbudljivu mladost - sada sa nama dočekajte duboku starost. TREM - Dom za smeštaj odraslih i starih lica

Dom za smeštaj odraslih i starih lica “TREM” nalazi se u Donjem Dušniku, na samo pola sata od Niša u eko oazi koja obiluje prelepom prirodom. Renovirani objekat kompletno je opremljen novim nameštajem, uz stručno i ljubazno osoblje dočekajte duboku starost.

Dom za smeštaj odraslih i starih lica ima 31 sobu sa ukupno 50 ležajeva. Objekat je kompletno renoviran i opremljen novim nameštajem.Sobe su organizovane tako da su stanarima na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.Svaka soba je uređena po najvišim svetskim standardima uz obaveznu SOS dojavu, protiv požarni alarm kao i TV prijemnik.

O zdravlju i udobnosti stanara brine uvek prisutna medicinska ekipa, koju čine medicinska sestra i lekar.

“Trem” pored standardnih soba ima i prostojije za druženje stanara, prostorija za mirne dnevne aktivnosti pruža mogućnost za druženje stanara, dok stolovi za stoni tenis i stoni fudbal može povratiti takmičarski duh kod vremešnih Nišlija.

"Doživeli ste sa nama uzbudljivu mladost, sada sa nama dočekajte duboku starost!" poručuju u Domu za smeštaj odraslih i starih lica TREM.